Vores opdaterede guide til at hjælpe dig med at finde den bedste online mægler

1
Vores opdaterede guide til at hjælpe dig med at finde den bedste online mægler

Okay, britiske investorer, efter at have taget smerten ved at skabe en fantastisk god sammenligningsguide til Storbritanniens førende online mæglere, er vi igen vendt tilbage til slagmarken for fuldt ud at opdatere den.

Spiser en pose rusten negle vand ville have været sjovere, men det ville ikke have produceret en hurtigt og nemt oversigt over alle de vigtigste investeringstjenester, der kun kan udføres.

Nul kommissionsplatforme, børsmæglere, kald dem, hvad du vil – vi har trukket dem ned til deres undertøj, så du kan få øje på en kop te og dine yndlingsberoligende midler.

Hvem er den bedste mægler?

Det er umuligt at sige. Der er for mange subtile forskelle i tilbuddene. De britiske mæglere optager flere nicher end pattedyrfamilien, og selvom jeg ved, hvilken der er bedst for mig, kan jeg ikke vide, hvilken der er den rigtige for dig.

Det, jeg har gjort, er at laserfokusere sammenligningen på den vigtigste faktor i spillet: Koste.

En mægler kun henrettelse er ikke på denne jord for at holde nogens hånd. Ja, vi vil gerne have, at deres hjemmeside fungerer, vi foretrækker, at de ikke sviner os til, går i stykker eller sender os til den syvende cirkel af callcenter-helvede… Disse ting tager vi for givet.

Så kundeservicemålinger er ikke inkluderet i denne tabel. Det er udelukkende en bare-kno-konkurrence af brutale omkostninger for ydede tjenester.

Hvorfor skal gør-det-selv-investorer afvise omkostningerne, som om de var mørkets tatoverede agenter? Fordi hvis – som FCA forudsagde – du vil se et årligt efter-inflationsafkast på 2,5 % på din portefølje i det næste årti, så er det sidste, du skal bruge, at lække yderligere 1 % i porteføljeforvaltningsomkostninger.

Dette gør valget af den bedste værdimægler til en nøgle kampplads for alle investorer.

Brug af bordet

Jeg har besluttet, at de vigtigste britiske mæglere falder i tre hovedlejre. Disse er:

  • Mæglere med fast honorar – Opkræve én pris for platformtjenester uanset størrelsen på dine aktiver. Med andre ord kan de opkræve dig £100 om året, uanset om din portefølje er værd £1.000 eller £1 million. Generelt, hvis du har mere end £25.000 gemt væk, vil du helt sikkert se på denne ende af markedet. Husk på, at et fast gebyr ikke betyder, at du ikke også bliver udnyttet til at handle penge og en vaskeri liste over andre gebyrer.
  • Procent gebyr mæglere – Det er her, de velhavende skal passe på. Disse fyre opkræver en procentdel af dine aktiver, f.eks. 0,3 % om året. For en portefølje på £1.000 ville det svare til et gebyr på £3. For £1 million ville du betale £3.000. Små investorer bør generelt bruge procentafgiftsmæglere, men selv overraskende moderate rullere er bedre stillet med faste gebyrer. Mange mæglere af procentvise gebyrer bruger gebyrlofter og trindelte gebyrer for at begrænse skaden, men prisfordelen begunstiger stadig de faste gebyrer i de fleste tilfælde.
  • Nul kommission og aktiehandelsplatforme – Mæglerhuse, der passer til investorer, der ønsker at handle mest med aktier, ETF’er og mere eksotiske værdipapirer. Websteder som Freetrade, Interactive Brokers, Degiro og venner udfylder denne brief. Pas på: tro ikke, at nulkommissionsplatforme giver det væk. Deres tjenester koster penge, så de udligner forskellen et eller andet sted. Sandsynligvis i mindre indlysende gebyrer såsom spreads.

OK, tabellen ser kompleks ud, men at vælge den rigtige mægler behøver ikke være mere smertefuldt end at sikre, at den tilbyder de investeringer, du ønsker, og derefter køre et par tal på din portefølje.

Det sidste punkt, du skal vide, er, at dette bords vitalitet afhænger af crowd-sourcing. Jeg gennemgår det hele hver tredje måned, men det kan være permanent up-to-date, hvis du kontakter os eller lægger en kommentar, hver gang du finder en unøjagtighed, frisk information eller en platform, du mener bør tilføjes.

Takket være din indsats lige så meget som vores, er vores mæglersammenligningstabel blevet en uvurderlig ressource for britiske investorer.

Tag det roligt,

Akkumulatoren

lignende indlæg

Leave a Reply