Tempeh Taco saláta receptje – 101 szakácskönyv

2
Tempeh Taco saláta receptje – 101 szakácskönyv

Mai recept? Ez minden, amit szeretsz a tacóban, saláta formájában. Tempeh taco saláta – zúzott tortilla chips hozza a ropogóst, fekete bab és morzsolt tempeh taco fűszerezéssel bevonva hozza az anyagot, az erős, füstölt paprikás-almás öntet pedig mindent összehoz. Ez önmagában is étkezés, és a legtöbb összetevőt előre elkészítheti, így ez a saláta jó választás a hétvégi vacsorákhoz és a bográcsozáshoz. Az alábbi taco salátát bemutató videóban láthatja, hogyan áll össze. Élvezd!

Taco saláta variációk

Ahogy a videóban is említettem, szeretem ezt a salátát az évszakokon át finomítani. Nyáron a koktélparadicsom (nyers vagy sült) vagy grillezett cukkini, ősszel pedig a sült tök vagy a gomba. Alapvetően, ha a bab & tempeh alappal kezdjük, plusz a római és dresszinggel, akkor onnantól építkezhetünk és igazíthatunk – egy nagy adag guacamole mindig jó.

Tempeh Taco saláta

Még több saláta!

Nagyon sok nagyszerű saláta található az archívumban, úgyhogy mindenképp piszkálgass. Imádom ezt a zseniális kelkáposzta salátát, ezt a Sriracha szivárványos tészta salátát, ezeket a fokhagymás lime saláta csomagolásokat és ezt a grillezett salátát. Ezen kívül itt található az összes korábbi salátarecept listája. Élvezd!

Még több Tempeh!

Nagyon élvezem a tempeh-t ebben a taco salátában (és még sok más módon!). Ha nagyon kíváncsi vagy, és ki akarsz próbálni néhány olyan receptet, amelyek teljesen finomak, íme az én válogatásom. Ne hagyja ki ezt a fűszeres Tempeh Crumble Bowl-t, amelyet Andrea Nguyen ihletett, havonta néhányszor elkészítem, és hihetetlen. Imádom ezt az Orange Pan-glazed Tempeh-t is, és persze egy újabb szavazatot a salátacsomagolásra.

101 Szakácskönyv tagság

A prémium hirdetésmentes tagság a következőket tartalmazza:
– Hirdetésmentes tartalom
– Nyomtatásbarát receptek
Fűszer / Gyógynövény / Virág / Zest receptgyűjtemény PDF
Weeknight Express receptgyűjtemény PDF
– Meglepetés bónuszok egész évben

hasonló hozzászólások

Leave a Reply