Skub og træk i EUROPA bliver intenst

1
Skub og træk i EUROPA bliver intenst

Nøgle NATO-medlem mod Sverige og Finland i blok — RT World News

”Vi følger i øjeblikket udviklingen i Sverige og Finland [joining NATO], men vi er ikke positive over for det. På dette tidspunkt er det ikke muligt for os at have en positiv tilgang,” sagde den tyrkiske præsident til journalister.

”Skandinaviske lande er desværre nærmest som gæstehuse for terrororganisationer. PKK og DHKP/C er indlejret i Sverige og Holland. Og jeg går endnu længere i deres parlamenter,” tilføjede han.

Nå, det sætter en nøgle i det gamle NATO-hjul.

Men der er mere splittelse på EU-fronten. Ungarns Orban siger nej!

Ungarn kan ikke støtte nye EU-sanktioner mod Rusland i den nuværende form – Orban

“Vi ved præcis, hvad vi har brug for, først og fremmest har vi brug for 5 år for hele denne proces at blive afsluttet… 1-1,5 år er ikke nok til noget,” sagde Orban og tilføjede, at Ungarn også ville have brug for store investeringer i raffinaderier og shipping. system til at tillade import af ikke-russisk olie.

Det er næsten, som om de spidse sko i Bruxelles ikke er forberedt på dette. Det må være ret irriterende at have et af deres genstridige mindre territorier, der påpeger dette over for dem og nedlægger veto mod deres indsats.

Orban satte spørgsmålstegn ved, om det var klogt at foretage investeringer i den skala for et resultat om 4 til 5 år, mens krigen i Ukraine fandt sted nu.

Ærgelige detaljer, Orban. Dette er en krise.

Han sagde, at Ungarn afventede et nyt forslag fra Kommissionen.

“Jeg ønsker ikke at konfrontere EU, men at samarbejde … men det er kun muligt, hvis de tager vores interesser i betragtning.”

Orban sagde også, at Ungarn ikke ville støtte sortlisten af ​​lederen af ​​den Kreml-allierede russisk-ortodokse kirke, patriark Kirill, da dette var et “spørgsmål om religionsfrihed.

Jeg håber, Orban har en anstændig sikkerhed. Siger det bare…

Så hvor er vi med alt dette nu?

Nå, du vil ikke høre det i MSM, men Rusland fortsætter med at sælge olie og gas til EU og betales nu ikke længere i dollars, men i rubler.

Rublen løber nu som politiet er efter den. Tal om boomerangeffekten.

Ikke alene ødelægger Vesten deres økonomier og nu – at skulle betale i rubler, ikke dollars – betaler de dybest set Rusland for at føre en krig. Åh, og de penge, de låner for at forlænge den nævnte krig og muligvis skabe en atomudveksling? 40 milliarder dollars fra den amerikanske regering ved sidste klik. Det kommer fra kineserne.

Her er amerikanske statsobligationer:

US10Y USA statsobligation 10Y

Siden august 2021 er udbyttet mere end fordoblet. Meh, hvem leder efter? Jeg er sikker på, det er fint. Forbigående eller noget. Eller om et par måneder vil vi se en dukkefugl på CNBC, der forklarer, hvordan det er “godt”, at raterne stiger. Hjælpe med klimaændringer eller noget.

I mellemtiden fortsætter beatet. For os? Så meget som jeg tror, ​​at vi alle håbede på, at vi ville se en våbenhvile i Ukraine, er dette nu skudt i stykker, som tidligere marinesoldat og eks-CIA Scott Ritter påpeger i denne 20 minutters diskussion. I bund og grund ser Rusland denne krig som en kamp for deres egen suverænitet og vil fortsætte med at kæmpe. Vesten med en så formidabel kapital vil bare blive ved med at hælde den ind. Resultatet vil gøre Ukraine til det næste Afghanistan.

Hvad dette betyder for os som investorer er, at energi sandsynligvis ikke vil komme væsentligt tilbage fra dets nuværende niveauer. Og hvis energien ikke kommer tilbage, så kommer inflationen heller ikke.

Hvad ellers? Her er Putin med Serbiens hoved honcho.

Putin med Serbiens hoved honcho

Jeg aner ikke, hvad de siger. Sandsynligvis noget som dette:

Putin: “Her er dejligt varmt herinde, ikke?”
Vučić: “Forstået.”
Putin: “Gå fortæl dem.”
Vučić: “Da.”

Serbien vil ‘bekæmpe’ sanktionspres – Vucic – RT Rusland og det tidligere Sovjetunionen

På trods af at have lidt “enorm skade” vil Serbien kæmpe for at fastholde sin politik om ikke at tilslutte sig de vestlige sanktioner, der er indført mod Moskva på grund af konflikten i Ukraine, insisterede præsident Aleksandar Vucic søndag.

Serbien handler på denne måde, fordi det er “et suverænt og uafhængigt land”, der er godt klar over “hvor uretfærdige og unødvendige” sanktionerne er, tilføjede præsidenten.

Uden at begrænse Rusland mangler Beograd adgang til kapitalmarkedet og kan ikke betjene sine udenlandske lån, hvilket påvirker befolkningens velfærd, beklagede Vucic til lokale medier.

Ungarn har derimod energiuafhængighed fra Bruxelles ved at have indgået kontrakt direkte med Gazprom om naturgas via Turkstreams tog, der går ind i Serbien og Ungarn.

Så sammenfattende betaler EU Rusland for at udkæmpe Ukraine-krigen, mens den ødelægger sin egen indenlandske økonomi. Man skulle tro, det er tåbeligt, og de er mupper, men man ville tro, at det ikke er det, de vil have. The Great Reset kræver faktisk en befolkning, der er desperat, ejer ingenting og er sulten. De får lige, hvad de vil have.

Næste stop er “at spise insekter.”

Tyrkerne kan og vil melde sig ud af NATO, men er indtil videre ret glade for at blive ved med at suge milliarder ind i finansiering. Ser du, de vestlige nationer betaler Erdogan for at bygge sit militær. Har været sådan i årtier nu. Her voksede jeg op og troede, at vestmagterne med USA i spidsen “aldrig finansierede diktaturer.” Fjollet mig.

Så indtil videre vil både EU og den amerikanske regering via deres respektive skatteydere fortsætte med at sende den korrupte strømpedukke Zelensky milliarder af dollars. Og fordi en “krigsskat” ville være meget upopulær (i betragtning af at den reelle inflation løber over 10%), skal pengene komme fra mere gældsudstedelse.

lignende indlæg

Leave a Reply