Skinnytaste és Home Chef – Skinnytaste

7
Skinnytaste és Home Chef – Skinnytaste

közzétéve 2022. december 26 által Gina

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Olvassa el a közzétételi szabályzatomat.

Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, hogy a Skinnytaste receptjeim idén januárban korlátozott ideig újra megtalálhatók a Home Chef étlapon.


Skinnytaste és Home Chef

Hat ismerős kedvencet kínálunk a kiegyensúlyozott, ízletes ételekből. Előrendelés jövő hétre a SKINNYTASTE75 promóciós kóddal, és 75% kedvezményt kap az első dobozából + 60% a második és harmadik dobozból.

Perui Steak

Nagyon izgatott vagyok, hogy idén januárban újra partner lehetek a Home Cheffel!! Tudom, hogy sokan szerettétek látni a receptjeimet az étlapjukon. Visszahoztuk a Skinnytaste legnépszerűbb kedvenceit. Íme néhány válasz a legfontosabb kérdéseire!

Megnézhetem a menüt regisztráció előtt?

Teljesen láthatod Házi séf menü itt! A recept nevében látni fogja a Skinnytastet, lásd az 1. hét példáját Skinnytaste csirke parmezán zöldbabbal és Skinnytaste Shrimp Scampi brokkolival.

Hány Skinnytaste recept található az étlapon?

Heti 2 Skinnytaste étkezés szerepel az étlapon, január első 3 hetében.

Mi az ára a Skinnytaste ételeknek?

A Home Chef ételkészletek adagonként 9,99 dollártól kezdődnek, és a Customize-it és a Culinary Collection ételeik költsége eltérő.

Hogyan ugorjak ki egy hetet?

Kihagyhat egy hetet, vagy módosíthatja a kézbesítés gyakoriságát a Home Chef-fiók „Fiókbeállítások” részében. Ügyeljen arra, hogy minden változtatást a heti rendelésen (beleértve a kihagyást vagy a szüneteltetést is) a határidőnk előtt, pénteken 12:00 CST előtt hajtsa végre, hogy elkerülje a következő heti étkezések díját.

Hogyan kaphat 75% kedvezményt rendeléséből

Előrendelés itt és használja a SKINNYTASTE75 kódot, hogy 75% kedvezményt kapjon.

bazsalikomos parmezán lazac

Ezt az együttműködést a házi séf szponzorálja.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply