Könnyű mézes fokhagymás csirke – A lány, aki mindent megevett

0
Könnyű mézes fokhagymás csirke – A lány, aki mindent megevett

Mézes fokhagymás csirke egy könnyű, egészséges csirkehúsvacsora, amely lassú tűzhelyben vagy instant fazékban is elkészíthető.

MÉZES FOKHAGYMAS CSIRKECOMB

Ebben az évszakban mindenki próbál egészségesen étkezni, és a bennem lévő nonkonformista pont az ellenkezőjét akarja tenni.

Minél többet gondolok arra, hogy egészséges csirkét vagy halat egyek zöldségekkel, annál inkább elmegyek enni egy Krispy Kreme-t. A bennem élő dacos belső tinédzser lázadni akar, és pontosan azt akarja tenni, amit nem kellene.

Az is jár a fejemben, hogy meg kell ennem az ÖSSZES gyorsételt a házamban, mielőtt megfelelően elkezdhetek egészségesen étkezni. Mintha kötelességem lenne megenni az egész font See csokit, amit a nővéreim adtak nekem…ahm…mielőtt elkezdhetek egészségesen étkezni.

Csak arra gondolok, hogy veszek egyet a csapatba, hogy a férjemnek ne kelljen tönkretennie az egészséges táplálkozási szokásait.

Mézes fokhagymás csirke

Ez a mézes, fokhagymás csirke a kompromisszum az egészséges táplálkozás kezdetén. Bár a hozzávalók önmagukban nem teljesen egészségesek, ha teljes egészében megeszik őket, a csirke csak megsül benne, és csak egy kis szószt esznek hozzá.

Úgy gondolom, hogy a csirke az edényben száraz és íztelen, ezért a csirkecomb tökéletes az edénybe.

Mézes fokhagymás csirke

EGYÉB SLOW TÜZŐRECEPTEK

Mézes fokhagymás csirke

Mézes fokhagymás csirke

Ez a Slow Cooker Honey Fokhagymás csirke könnyű egészséges csirkés vacsora!

 • 1 1/2 fontot csonttalan, bőr nélküli csirkecomb
 • 3 gerezd fokhagyma, darált
 • 1/2 csésze alacsony nátriumtartalmú szójaszósz
 • 1/2 csésze ketchup
 • 1/2 csésze édesem
 • 2 evőkanál kukoricakeményítő
 • 2 evőkanál víz
 • választható friss bazsalikom, aprítva, díszítéshez
 • Helyezze a csirkét egy 4 literes lassú tűzhely aljára. Egy kis tálban keverjük össze a fokhagymát, a szójaszószt, a ketchupot és a mézet. Ráöntjük a csirkére és lefedjük.

 • Lassú tűzhelyre vonatkozó utasítások: Főzzük alacsony fokozaton 6-8 órán át, vagy magas fokozaton 3-4 órán át. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen ellenőrizze a csirkét. A csirkem 5 óra után kész lett alacsony fokozaton. A csirkemellet kivesszük, tányérra tesszük, és fóliával letakarva melegen tartjuk. Tartsa a csirkét egészben, vagy két villával aprítsa fel. Tegye át a maradék szószt egy serpenyőbe. Keverjük össze a kukoricakeményítőt és a vizet egy kis tálban, amíg fel nem oldódik, és keverjük a szószhoz. Forraljuk fel a szószt, és főzzük körülbelül 2-3 percig, vagy amíg besűrűsödik.

 • Instant Pot Utasítások: Főzzük nagy nyomáson 20 percig. A csirkemellet kivesszük, tányérra tesszük, és fóliával letakarva melegen tartjuk. Tartsa a csirkét egészben, vagy két villával aprítsa fel. Keverje össze a kukoricakeményítőt és a vizet egy kis tálban, amíg fel nem oldódik, és keverje hozzá a szószhoz az Instant Potban. Módosítsa a beállítást pirításra. Forraljuk fel a szószt, és főzzük körülbelül 2-3 percig, vagy amíg besűrűsödik.

 • Tálaljuk egy kevés szószt a csirkére, és díszítsük friss bazsalikommal. Tálaljuk a csirkét rizsre, mellé egy kis brokkoli vagy zöldbab.

mézes fokhagymás csirke

hasonló hozzászólások

Leave a Reply