Introduktion af pensionsløn | Personlig kapital

1
Introduktion af pensionsløn |  Personlig kapital

Pensionering kan være skræmmende. Det er meget almindeligt, at vores kunder er bekymrede over deres porteføljers levetid.

At tage et holistisk syn på hele din portefølje og kortlægge en langsigtet plan vil positivt påvirke længden og kvaliteten af ​​din pensionering. Ved at forudsige og planlægge for tilbagetrækningsordre, RMD’er og skattemæssige konsekvenser, vil du være i stand til at træffe mere informerede beslutninger om, hvad du skal gøre nu.

Til dette formål introducerer vi en ny funktion kaldet Smart tilbagetrækning™ som en tilføjelse til vores populære pensionsplanlægningsværktøj. Smart tilbagetrækning er udelukkende tilgængelig for vores rådgivende kunder.

Smart udbetaling bruger avanceret skatteprognose til at forudsige din optimale kontoudbetalingsrækkefølge ved pensionering. Skal du trække fra din skattepligtige konto, før din IRA er opbrugt? Og hvornår skal du begynde at tage fra din Roth? Dette værktøj vil lægge det hele ud for dig, år for år. Det bedste af det hele er, at de hårde beregninger alle klares bag kulisserne. Giv os et par økonomiske datapunkter, din bopælsstat og dine pensionsmål, så klarer vi resten.

Her er, hvad personlig kapitalkunder vil se:


personlig kapital smart tilbagetrækning tæt på

Smart tilbagetrækning vil kortlægge alle dine anbefalede indkomstkilder, såvel som forventet udbytte og eventuelle porteføljetilbagetrækninger, der er nødvendige for at nå dine krav til pensionsudgifter efter skat. Det vil vise dig, hvilken type konto du skal trække fra, og vise dine resulterende estimerede skatter. Alt dette vil blive kortlagt mod din forbrugslinje, vist ovenfor i sort. Når påkrævede minimumsudlodninger (eller RMD’er – det beløb, du er forpligtet til at hæve fra visse pensionskonti efter alderen 70½) starter, vil Smart tilbagetrækning også lægge dem oveni. Hvis Roth-konverteringer eller Tax Gain-indsamling giver mening, vil vi advare dig via dette værktøj.

Vores mål her er klarhed. Hvis du forstår effekten af ​​yderligere indkomst, forbrug og vigtigst af alt skatter på din portefølje over tid, vil du være i stand til at træffe bedre beslutninger med øget tillid. Din økonomiske fremtid er lagt lige foran dig og kan tilpasses dynamisk, efterhånden som du foretager ændringer og tilføjelser over tid. Som kunde hos Personal Capital har du også en rådgiver, som er der for at lede dig gennem disse opdateringer og diskutere deres implikationer.

For at lære mere om denne funktion og begynde at arbejde med Personal Capital, kontakt en finansiel rådgiver.

Kontakt en finansiel rådgiver


Ansvarsfraskrivelse: Beregningerne i Smart tilbagetrækning er udelukkende baseret på oplysninger leveret af brugeren, data baseret på de konti, som brugerne har samlet på Personal Capital-dashboardet, historiske markedsafkast og de viste eller valgte forudsætninger. Fordi der ikke er nogen måde at kende alle oplysninger om din økonomi eller din personlige situation, kan analysen være ufuldstændig eller unøjagtig. Al indsigt repræsenterer en høflighed, der kun er givet til dig til illustrationsformål, og du bør ikke stole på disse oplysninger som det primære grundlag for dine investerings-, økonomiske- eller skatteplanlægningsbeslutninger. Der gives ingen erklæringer, garantier eller garantier med hensyn til nøjagtigheden af ​​nogen skøn eller beregninger. Personal Capital er ikke ansvarlig for skader eller omkostninger af nogen art, der opstår som følge af eller på nogen måde forbundet med din brug af denne lommeregner. Tidligere resultater er ikke en garanti for fremtidigt afkast, og det er heller ikke nødvendigvis indikativt for fremtidige resultater, og fremtidige afkast kan være mindre gunstige eller negative. Husk, at investering indebærer risiko.

lignende indlæg

Leave a Reply