HVORNÅR TRÆKKER KINA DÆPPET?

0
HVORNÅR TRÆKKER KINA DÆPPET?

Kan du huske, hvordan vi lige diskuterede finansieringen af ​​den udsvævende amerikanske regering? Lad os tage et kig på, hvor slemt det er. Her er det nuværende budgetunderskud.

Den blå er god og den orange er dårlig. Du kan se en masse orange, og efter 2008 har tingene været decideret “orange”.

Da der ikke er nogen egentlige kontanter i sparegrisen, er den amerikanske regering nødt til at låne dem. I mellemtiden stiger gælden. Den samlede amerikanske gæld topper nu 90 billioner dollars med ufinansierede forpligtelser på 169 billioner dollars.

Folk har en tendens til at glemme, at en regering ikke producerer noget. Den suger blot ressourcer op fra de produktive og omfordeler disse ressourcer. De mest “produktive” regeringer formår at gøre dette med den mindste mængde friktion eller kapital fjernet fra systemet, mens de allokerer ressourcerne mest effektivt.

Og da regeringer er forfærdelige til begge disse ting, er de mest “produktive” regeringer dem, der gør mindst, i stedet for at overlade det til den private sektor at imødekomme samfundets ønsker og behov.

Under alle omstændigheder koster den evigt kontinuerlige indtrængen i borgernes liv, mens den “forsyner” dem med ting som uddannelse, sundhedspleje, pensioner og utallige andre ting, som regeringer ikke burde have noget at gøre med.

Meget, især når allokeringen af ​​ressourcer ikke er styret af markedets grusomme hånd. Der er overflod i disse situationer, og i takt med at gælden kommer ud af kontrol, kommer udskrivningen af ​​penge også.

M1 Pengeforsyning

En af grundene til, at jeg har sagt, at sandsynligheden for, at en gældsnulstilling er på vej, er, at tallene bare er for voldsomme til at blive administreret på dette tidspunkt. Medianindkomsten pr. husstand i USA i 2020 var $67.521.

Overvej nu, at når vi laver simpel matematik ved at tage amerikansk gæld og dividere den med borgere, så er vi 778.000 $ pr. borger (ikke pr. husstand). Nu er det så at sige ikke alle borgere, der bidrager til kagen.

Babyer, for eksempel. En mere præcis vurdering er derfor at dividere dette tal med antallet af amerikanske skattebetalende borgere. Når vi gør det, når vi ind på over $2 MILLIONER pr. borger.

Forstår du nu, hvor håbløs denne situation er?

Så der er nu kun to løsninger, jeg kan komme i tanke om. Den ene er en hyperinflation af valutaen, og den anden er en gældsnulstilling.

Dette bringer andre sandsynligheder frem. De ved magten ved, at en hyperinflation sandsynligvis ville få dem til at blive erstattet.

Historien viser os, at dette er sandt. Nej, snarere vil de prøve selv at detonere systemet, have en fjende at give det skylden på (Covid, Rusland, osv.) og beholde kontrollen … eller tør jeg sige få endnu mere kontrol.

Det er, hvad hele WEF-planen handler om. Lige nu bruger de stadig demokratiets maske, men som vi har set i de sidste to år, er dette blot en maske. Ledere over hele verden er blevet købt og presset eller myrdet (Magafuli), når de ikke overholder dem. Korruptionen er nu mere og mere fræk og åbenlys. Den energi, der lægges i at maskere den, bliver svagere for hver dag, mens overskud og tyveri bliver mere voldsomt. Overrasket? Det burde du ikke være.

Dette er den fjerde omgang. Heldige os, hvad?

Noget andet at overveje er, at mens Biden-administrationen sender titusindvis af milliarder af dollars til bøller i det, der uden tvivl er DET mest korrupte østeuropæiske land (tilsyneladende for at bekæmpe en dårlig mand), har de faktisk ikke råd til det. Det amerikanske militær kan meget vel være det største i verden, men som det er tilfældet med alle militære, kræver det finansiering.

Afskære finansieringen, og ingen hær kan eller vil kæmpe. Dette er sandt, selvom kønsforvirrede sojadrenge i San Francisco vinder “at tage det til Putin”, mens de placerer ukrainske flag i deres bios… lige ved siden af ​​deres pronominer.

Og det betyder, at accelerationen af ​​sammenbruddet af den amerikanske regering og faktisk EU (som er lige så blakkede) bliver accelereret.

Hvad du vælger at eje i sådan en kommende storm vil være kritisk, hvis jeg overhovedet er halvt præcis. Med risiko for at lyde som en prepper, hvilket ærligt talt giver masser af mening, fortsætter jeg med at tro, at energi på dets basisniveau er en no-brainer, om ikke andet fordi hver eneste ting, der gør vores liv mere behageligt og lettere, er afledt af fossile brændstoffer.

Og som nævnt mange gange her, så kommer forsyningen bare ikke online. Derefter bevæger man sig ned i behovskæden, naturligt nok er der en kritisk mangel på fødevarer/landbrug og i dette rum gødning. Så det. Ædelmetaller kun som en sikring mod totalt kollaps på valutamarkederne, selvom jeg ikke tror, ​​vi er der endnu.

Det er interessant at se, at selvom vi ikke “printer penge” i vores portefølje, så er vi positive, mens det meste af alt får et godt dunk. Der har virkelig kun været to steder at gemme sig i dette styrt. Greenbacks og råvarer, især energi.

Måske har denne dybe værdi bottom-up-analyse kombineret med en makro top-down-analyse en vis fordel.

lignende indlæg

Leave a Reply