HVEM? DET ER HVEM IKKE!

0
HVEM?  DET ER HVEM IKKE!

Jair Bolsonaro… Brasilien vil ikke underskrive WHO’s pandemiaftale. “National suverænitet er ikke noget, der skal overdrages til WHO eller andre enheder, og der skal gives afkald på blot for at tilslutte sig en klub af tilsyneladende avancerede nationer”…

Hvem ellers?

Rusland tager de første skridt til at trække sig ud af WTO, WHO

Den russiske regering starter processen med ensidigt at trække sig tilbage fra en række internationale organer, herunder Verdenshandelsorganisationen og Verdenssundhedsorganisationen, sagde den russiske Dumas næstformand Pyotr Tolstoy tirsdag.

»Vi har et arbejde med at revidere vores internationale forpligtelser, traktater, der i dag ikke giver nogen fordel, men i stedet direkte skader vores land. Udenrigsministeriet sendte en liste over sådanne aftaler til statsdumaen,” sagde Tolstoj. “Sammen med Forbundsrådet planlægger vi at analysere dem og foreslå at trække os,” tilføjede han.

Tolstoy fremhævede de internationale handels- og sundhedsorganisationer og sagde, at “det næste skridt er at trække sig ud af WTO og WHO, som har forsømt alle forpligtelser over for vores land.

Ok, så russerne. Forstået. Hvem ellers?

Afrika er imod WHO’s pandemiske traktat, som USA har foreslået vedtaget af WHO

Den afrikanske region deler synspunktet om, at processen ikke bør fremskyndes,” fortalte Moses Keetile, permanent undersekretær for Botswanas sundhedsministerium, til mødet på vegne af de afrikanske repræsentanter.

Udover de afrikanske lande har Iran og Malaysia også udtrykt forbehold over for reformen af ​​de internationale sundhedsregulativer. Rusland har forelagt et udkast til reform af reglerne.

Flere andre lande sagde også, at de “havde forbehold over for ændringerne og ville heller ikke støtte dem.”

Disse omfattede Brasilien, Rusland, Indien, Kina, Sydafrika, Iran og Malaysia. Især Brasilien sagde, at det ville forlade WHO helt, i stedet for at lade landets befolkning blive underlagt de nye ændringer.

Det er sjovt, men værd at gå tilbage til en artikel, jeg skrev i august 2020…

Putin giver langfingeren til Gates og den marxistiske FN-grønne dagsorden

Australien, Canada, Rusland, hele Mellemøsten, Kina, store dele af Afrika, Brasilien, Mexico, Chile, Indonesien og Stans.

Der er selvfølgelig andre, men det er nogle af de vigtigste. Vi kan eliminere dem, der allerede er stærkt påvirket, købt og betalt af eliten. Det inkluderer den dyd, der signalerer politiske eliter, der i øjeblikket driver blandt andet Canada og Australien.

Det ser ud til, at vi har dem alle, kun Afrika overrasker os. Godt med dem.

Dette er meget vigtigt, fordi vi ser dannelsen af ​​en multipolær verden, og med dette vil der komme et væld af nye handelsalliancer og med disse kapitalstrømme.

Kapital, jeg vil minde dig om, går, hvor den behandles bedst.

lignende indlæg

Leave a Reply