Højdepunkter fra La Place de Bordeaux udgivelse i september

0
Højdepunkter fra La Place de Bordeaux udgivelse i september

Hop til nogle af vores yndlingsvine fra de nye udgivelser:

Chile – Almaviva 2020

Chile – Seña 2020

Californien – Maya Dalla Valle 2019

Italien – Solaia 2019

Italien – Masseto 2019

Spanien – YJAR 2018

Engang handlede La Place de Bordeaux om Bordeaux. Det historiske distributionssystem har hjulpet de nye vine fra Bordeaux med at nå ud til et globalt publikum siden det 17. århundrede, men tilbyder nu et mangfoldigt sæt af nye vine fra 11 lande hvert år.

Inkludering i La Places tre-lags system (producent til mægler til negociant, før den når købmænd rundt om i verden) udvider og diversificerer en vins globale marked, hvilket potentielt kan forbedre dens investeringspotentiale. Rothschild-ejede Almaviva markerede den første ikke-Bordeaux-indgang i 1998, men nu byder hver september på nogle af verdens bedste vine fra Sydamerika, Californien, Italien og andre steder.

Nogle af de vine, der blev frigivet sidste år, har allerede givet imponerende prisstigninger, hvilket understreger vigtigheden af ​​at komme tidligt ind, da mange er svære at skaffe. Forskellige årgange fra forskellige regioner frigives i september, men flere vine kommer fra følgende:

Italien 2019 – Vi er særligt begejstrede for potentialet for nogle af de nye supertoscanere fra den stærke 2019-årgang. En kølig start på vækstsæsonen gav plads til en tør sommer med god daglig rækkevidde mod slutningen af ​​sæsonen. 2019’ernes toscanere skulle vise imponerende nuancer og subtilitet.

Californien 2019 – Vi synes, at 2019 repræsenterer en spændende købsmulighed, da den går forud for 2020-årgangen, som var præget af skovbrande og bekymringer om røglugt. At 2019 ser ud til at være en lærebogsårgang booster vinenes appel:

lignende indlæg

Leave a Reply