Fem fine vine til din yndlingsgrill i Texas

0
Fem fine vine til din yndlingsgrill i Texas

Der er en god vin til enhver lejlighed. Trægrillede Texas-klassikere som bryst og svineribs er ingen undtagelser. I denne artikel parrer vi nogle af de mest elskede Texas-grillretter med nogle af vores foretrukne amerikanske vine, lige fra top Napa Cabernet Sauvignons til stigende stjerner fra Walla Walla, Washington State.

Hvorfor Texas? Hvorfor ikke oksekød i Kansas City-stil med tyk, sukkerholdig sauce? Eller fingerslikkende svinekødsskuldre i Memphis-stil?

Med sin rige historie og regionale forskelle byder Texas på en række forskellige grillstile, der inspirerer forskellige skoler af mad- og vinkombinationer. Det være sig tør rub i det centrale Texas, eller det langsomt tilberedte kød med sin fugt låst af melassebaseret klæbrig sauce fra det sydlige Texas.

Hop til din foretrukne Texas-grill og vores anbefalede fine vinparring

Røget oksebryst og pebret Syrah

Langsomt tilberedt pulled pork og elegant Merlot-blanding

Flammegrillet bøf og klassisk Napa Cab

Svinekød spareribs i melasse sauce og gammel vin Zinfandel

Plantebaserede grillretter og fadlagret Chardonnay

Tre tips

Før vi dykker ned i de specifikke grill- og vinparringer, er her nogle generelle tips, der kan løfte din sommerkulinariske oplevelse:

1. Frugtagtig og frisk: Barbecue får det bedste af kødet frem gennem røg, kul og karamellisering. Dens store smag, krop og rigdom kræver en vin, der kan stå op og “skære” igennem vægten. Dette fører naturligt til frugt-forward-vine med modne, friske aromaer, en fyldig fylde og forfriskende syre.

2. Koncentreret og med et strejf af eg: Intensiteten af ​​vinen skal være på niveau med grillens smag. Røgede smage vil naturligt fremhæve frugterne i vin, mens et strejf af egetræ bare kan gøre magien ved at fremhæve de urter og krydderier, der er gemt i gniden.

3. Lad kullen skinne: Rør er uden tvivl sjælen i enhver grill, men det gør vinparring vanskeligere. Umodne grove tanniner har ingen steder at gemme sig, når de står over for den ekstra bitterhed fra kull. En lys, ren, fyldig rød med bløde velintegrerede tanniner fungerer altid godt sammen med forkullede grillretter.

lignende indlæg

Leave a Reply