Fasírt csúszkák receptje – A lány, aki mindent megevett

0
Fasírt csúszkák receptje – A lány, aki mindent megevett

Fasírt csúszkák meglocsoljuk egy kevés marinara szósszal, megkenjük sajttal, és sütőben tökéletesre pirítjuk. Mindig a tömeg tetszetős előétel!

HÚSGODA csúszkák RECEPTE

Kerestem egy módot arra, hogy felhasználjam a BBQ Grape Meatballs-ból megmaradt húsgombócokat, és úgy gondoltam, hogy ezek a húsgombócok tökéletes Super Bowl ételei lesznek.

Húsgombóc egy kis marinara szósszal, sajttal megkenve, és sütőben tökéletesre pirítva.

HOGYAN KÉSZÍTSÜK HÚSGODA CSÚSZÓKAT

 1. Melegítse elő a sütőt 350 fokra. Béleljünk ki egy 9X13-as serpenyőt alufóliával, és permetezzünk be főzőspray-vel.

  húsgombóc marinarában

 2. Melegítse fel a húsgombócokat a marinara szószban egy serpenyőben, közepes lángon. Válasszuk szét a zsemlét vagy a hot dog zsemlét, és tegyünk egy szaftos húsgombócot az alsó tekercsre. A tetejére mozzarellát vagy provolone-t teszünk. Helyezze rá a felső tekercset, és kissé nyomja le. Helyezze a húsgombóc csúszkát a serpenyőbe, és folytassa a többi csúszka összeszerelését.

  húsgombóc kenyérre

 3. Mikrohullámú vajat egy tálban a mikrohullámú sütőben, amíg el nem olvad. Adjuk hozzá a fokhagymaport és az olasz fűszereket, és keverjük jól össze. A zsemle tetejét megkenjük olvasztott vajas keverékkel.

 4. Fedjük le a tekercseket alufóliával, és süssük 10 percig, vagy amíg a sajt megolvad. Vedd le a fóliát és süsd még 2-3 percig, ha pirítósra szeretnéd a tetejét.

húsgombóc csúszkák

HÚSBOLT MARINARA SUB RECEPTE

A csúszós zsemléhez akár három részre vágott hot dog zsemlét is használhatsz (én szeretem Martinét), ami ezt az előételt rendkívül megfizethetővé teszi.

húsgombóc csúszkák

EGYÉB ELŐÉTELREceptek

húsgombóc csúszka

Fasírt csúszkák

Húsgombóc egy kis marinara szósszal, sajttal megkenve, és sütőben tökéletesre pirítva.

 • 24 fagyasztott húsgombóc, kiolvadt
 • 2 csészéket marinara szósz
 • 8 uncia szeletelt provolone vagy mozzarella
 • 2 evőkanál vaj
 • 1/2 teáskanál fokhagyma por
 • 1/2 teáskanál Olasz fűszerek
 • 24 vacsora zsemle vagy 8 virsli zsemle harmadára vágva
 • Melegítse elő a sütőt 350 fokra. Béleljünk ki egy 9X13-as serpenyőt alufóliával, és permetezzünk be főzőspray-vel.

 • Melegítse meg a húsgombócokat a marinara szószban egy serpenyőben, közepes lángon. Válasszuk szét a zsemlét vagy a hot dog zsemlét, és helyezzünk egy szaftos húsgombócot az alsó tekercsre. A tetejére mozzarellát vagy provolone-t teszünk. Helyezze rá a felső tekercset, és kissé nyomja le. Helyezze a húsgombóc csúszkát a serpenyőbe, és folytassa a többi csúszka összeszerelését.

 • Mikrohullámú vajat egy tálban a mikrohullámú sütőben, amíg el nem olvad. Adjuk hozzá a fokhagymaport és az olasz fűszereket, és jól keverjük össze. A zsemle tetejét megkenjük olvasztott vajas keverékkel.

 • Fedjük le a tekercseket alufóliával, és süssük 10 percig, vagy amíg a sajt megolvad. Vedd le a fóliát és süsd még 2-3 percig, ha pirítósra szeretnéd a tetejét.

húsgombóc csúszka

hasonló hozzászólások

Leave a Reply