Er råvaremarkedet forbi? – OWTW

1
Er råvaremarkedet forbi?  – OWTW

I løbet af de sidste par uger har vi set dumping af råvareaktier som aldrig før.

Den seneste tilbagetrækning i alt, hvad der er relateret til råvarer, har fået folk (inklusive mange af vores læsere) til at stille spørgsmålstegn ved hele afhandlingen om råvarebullemarkedet.

Men volatilitet og risiko er ikke det samme. Råvarer er notorisk volatile, mens obligationer traditionelt ikke er det. Vores opfattelse er, at lige nu er den ene (råvarer) langt mindre risikabel end den anden (obligationer).

Hvorfor? Lad os hurtigt gense vores speciale…

  1. Vi har et årti med underinvesteringer i sektoren.
  2. Der er ingen klar forsyning, der kommer onstream – hvor som helst – og takket være regeringens overskridelse finder yderligere eller nye investeringer IKKE sted.
  3. Og så har vi også en international krig under opsejling (og geopolitiske spændinger er aldrig bearish energiaktiver).

Med andre ord har vi en række langsigtede tendenser, der alle kolliderer for at skabe en global mangel på historiske proportioner.

I mellemtiden fortæller den behårede skare i armhulen os, at det hele er positivt og fremhæver vores behov for at fremskynde skiftet til “vedvarende energi.” Disse mennesker er enten dumme eller naive, men har bestemt ringe eller ingen forståelse af fysik.

❓ DU BURDE HAVE GØRT DETTE

At blive med råvarer…

Tag et kig på dette diagram nedenfor. Hvert af de foregående tre frasalg i løbet af det energibulle-marked, vi nu er på, skabte et fremragende indgangspunkt for investorer, der forstod markedet.

Nu er det ikke bare endnu en sådan tid. Det er endnu mere voldsomt end nogen tidligere.

Derudover får vi at vide, at inflationen er forbi på trods af, at CPI i eurozonen ser ud som om, at det bare er viagra.

Husk, tyremarkeder klatrer op ad en mur af bekymring. Og lige nu er vi stadig i den fase af den nuværende.

🤷 ALLE TING OVERGANG…

Det føles som et helt liv siden, da vi – tilbage i februar 2020 – begyndte at advare om, at nedlukninger vil medføre inflation og mangel. Spol frem til i dag, og disse irriterende ting er nu en del af vores daglige liv. Vi har for nylig oprettet en dedikeret inflationskanal i vores Insider privat forum, hvor medlemmer kan dele deres egne erfaringer med alt “forbigående”.

Lad dem spise kage? Ikke så hurtigt, som medlem Sean rapporterede:

Købte en kage fra M&S i sidste uge, prisen var £1,80. Købte nøjagtig den samme vare i dag, og den koster nu 2,10 £! Næsten 17% stigning…

Og medlem Mike rapporterede om landbrugets tilstand i New Zealand:

Gik for at købe noget foder til mine får og kvæg hos den lokale landmand i dag, endte med at bruge en time på at tale om de skøre ting, der blev introduceret i NZ for at ødelægge landbrugsindustrien. Nogle af tingene bliver så skøre, at du skal være en komplet idiot for at finde på det eller bevidst forsøge at ødelægge industrien.

Dyreregistre, der registrerer alle fødsler og dødsfald, kun dyrlæger, der er i stand til at aflive dyr, som i Bobby-kalve, der skal opdrættes og ender som kødkvæg, hvilket vil føre til, at mælkebedrifter bliver uholdbare, i øjeblikket kan kødværket ikke håndtere de nuværende mængder. Flere restriktioner på bevægelse og lagerniveauer

Det er svært ikke at se fødevareusikkerhed blive endnu værre i de kommende uger og måneder.

📈 VEDHOLDENDE

Det er den terminologi, der bruges, når man beskriver det modsatte af “forbigående”.

Det amerikanske CPI-tryk udkom for et par uger siden på 9,1 %, hvilket er bedre end forventet (8,8 %).

Her er problemet. For at “dæmpe inflationen” skal du kompenseres for tabet af købekraft. Så renten skal være OVER inflationen. Og lige nu sker det ikke. Faktisk er vi ikke i nærheden af ​​det officielle tal på 9,1 %…

Det er simpelthen ikke muligt. Ikke uden at regeringen går i maven fra den ene dag til den anden.

Så det, vi kommer til at se, er, at Fed funds-renten konstant holder sig under inflationen. Dette er en tid til at forblive lange aktivklasser, der nyder godt af vedvarende inflation (H/T til @WallStreetSilv for nedenstående grafik).

Vi vil se inflationen falde, stige og så videre, men de vil forblive over Fed funds-renten. Og så længe det konsekvent er tilfældet, ønsker du ikke at blive snydt ud af dine positioner.

👕 TJEK VORES MERCH UD!

Capitalist Exploits skjorte

Hav en god start på den nye uge!

– Teamet hos Capitalist Exploits

lignende indlæg

Leave a Reply