Egy csodálatos vegetáriánus paella – 101 szakácskönyv

4
Egy csodálatos vegetáriánus paella – 101 szakácskönyv

Készítsünk paellát! Teljesen megteheti, és ehhez a vega-centrikus, kaliforniai ihletésű spanyol klasszikushoz nincs szükség speciális serpenyőre. Sok paella különféle húsokat és tenger gyümölcseit tartalmaz, de a vegetáriánus paella kinyilatkoztatás lehet. Ez a verzió az teljesen sáfrány és paprika illatú rizs alapú álommá főtt szezonális zöldségekkel megrakva.

Ha a technikát letette, az adaptációk végtelenek lehetnek. A paella nagyszerű módja annak, hogy véletlenszerű szezonális zöldségeket használjunk fel a ropogósban, a maradék pedig A plusz. És el fogom mondani, hogyan lehet ez hétközi barátság. Igazán!

Nincs szüksége speciális paella serpenyőre

Ha van egy hagyományos paella serpenyője, nagyszerű! Használd. Ennek ellenére ne hagyja, hogy a speciális serpenyő hiánya meghiúsítsa a paella törekvéseit. Sikeresen főztem paellát rézserpenyőben (a kedvencem), valamint rozsdamentes acélból és öntöttvasból. Használd, ami van, minél szélesebb, annál jobb. A receptben két különböző méretű serpenyőhöz mellékelek használati utasítást, kérjük, olvassa el a fejjegyzeteket.

Hogyan tegyük barátságossá a paella hétvégét

A paella nagyszerű, valósághű hétköznapi recept lehet, ha egy dolgot csinálsz. Tartsa kéznél ezt a sofrito-t. Készítsen elő egy keveset a hűtőszekrényben, és tegye vissza a fagyasztóba. Ha van egy kis sáfrány és paprika, húslevessel, rizzsel és szezonális zöldségekkel, akkor készen áll a paella elkészítésére. És ez egészen egyszerű.

Csodálatos vegetáriánus paella serpenyőben

A legjobb rizs paellához

A megfelelő rizs kiválasztása paella számára kulcsfontosságú. Ideális esetben egy rövid szemű, tömzsi paella rizst szeretne, valami ilyesmit ezvagy ez. Keresd Bombát. A paella rizst azért ünneplik, mert több vizet (vagy húslevest) képes felvenni, mint a többi rizs, miközben megőrzi szerkezetét. Ez egy olyan paellát jelent, amely a szemek között definiált – nincs pépes rizs. én is szeretem ez a cikk a rizs kiválasztásáról paella számára Russ Moore-ral (a Camino Oaklandben, Kaliforniában). Jól leöblített, helyi, japán rövid szemű fajtát használ, a paellája pedig az szép. Ha nem paella rizsfajtákkal kísérletezik, akkor egy kicsit játszadoznod kell, és módosítanod kell a folyadék mennyiségét.

Használhatok barna rizst?

Megpróbáltam. Kipróbáltam a 100%-os barnarizs paellát és a keverékeket. Itt van a probléma. A barna rizs főzése viszonylag hosszabb ideig tart. Tehát a paella összeállásának módja a következő. Az összes hozzávalót a serpenyőbe tesszük, egyszer megkeverjük, majd békén hagyjuk. Ez a fél csata, ha aranykérges fenéket kell elérni (kívánatos!), lásd alább. Ha barna rizst használunk, akkor túlfőtt zöldségeket kapunk, mert olyan sokáig kell főzni. A tanácsom? Ragaszkodjon a hagyományokhoz, és használjon rövid szemű paella rizst.

A trükk a Socarrat-mágia elérésére

A mai recept középpontjában a benti, modern konyhában készült paella áll. Ennek ellenére sok paellát grillen sütnek, nyílt lángon. Az egyik dolog, amit mindkét forgatókönyvben elérni remél, az socarrat – az az aranyhéjú rizsfenék. A készség természetesen a megfelelő mennyiségű pirításból fakad – nem túl kevés, nem égett. Ha bátor vagy, a sütőből való kivétel után tedd egy pillanatra a paelládat egy égőre, hogy nagyobb valószínűséggel fogyassz egy jó socarratot! Kell némi gyakorlat.

Hogyan készítsünk fantasztikus vegetáriánus paellát

Itt az üzlet, fel kell tölteni a szezonális zöldségeket. Kísérlet! Nagyon sok olyan összetevő van, ami tisztességes játéknak számít. Szeretem a kis szerkezetű hozzávalókat, amelyek kibírják a főzési időt. Spárga (vastagabb szár vs. sovány), bébi articsóka, nyári tök, fava bab, koktélparadicsom, borsó stb.

Paella Verde variáció

A képen látható vegetáriánus paella zöld változata fantasztikus. Egyszerűen keverjen bele 1/4 font jól felaprított spenótot vagy kelkáposztát a többi zöldséggel.

Ezt a friss paellahajlítót egy gyönyörű paella születésnapi vacsora ihlette, amelyet a barátom főzött Bonni Evensen. Képeket láthattok benne az Instagram hírfolyamom.

101 Szakácskönyv tagság

A prémium hirdetésmentes tagság a következőket tartalmazza:
– Hirdetésmentes tartalom
– Nyomtatásbarát receptek
Fűszer / Gyógynövény / Virág / Zest receptgyűjtemény PDF
Weeknight Express receptgyűjtemény PDF
– Meglepetés bónuszok egész évben

hasonló hozzászólások

Leave a Reply