DEN KOMMENDE KRIG (IKKE UKRAINE VS. RUSLAND)

0
DEN KOMMENDE KRIG (IKKE UKRAINE VS. RUSLAND)

I 1997 skrev den geopolitiske rådgiver for David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, en bog med navnet “Det store skakbræt”.

Bogen er særlig interessant, da den viser Rockefeller-imperiets tankegang i forhold til Eurasien.

Overvej følgende, som giver et indblik i deres syn på Eurasien og hvordan man kontrollerer det (faktisk giver selve ideen om at kontrollere det indblik i deres magtbegær):

For Amerika er den vigtigste geopolitiske pris Eurasien.”

“Lige siden kontinenterne begyndte at interagere politisk, for omkring fem hundrede år siden, har Eurasien været centrum for verdensmagten.

I lyset af dette synspunkt er det ingen overraskelse, at USA har brugt doktrinen om at forhindre både de europæiske og asiatiske magter i at danne nogen form for økonomisk og dermed politisk magt, der kan prøve USA’s hegemoni.

Dette uddrag er afslørende.

… Men i mellemtiden er det bydende nødvendigt, at ingen eurasisk udfordrer dukker op, der er i stand til at dominere Eurasien og dermed også udfordre Amerika. Formuleringen af ​​en omfattende og integreret eurasisk geostrategi er derfor formålet med denne bog.

Alle imperier har på et tidspunkt realiseret og implementeret lignende geopolitiske strategier.

Nemlig at forhindre hemmeligt samarbejde, opretholde sikkerhedsafhængighed blandt vasaller, hvilket vil holde disse bifloder kompatible, anspore til lejlighedsvise krige for at bringe flere bifloder ind, der søger beskyttelse (vidne til Sverige og Norge, der søger NATO-medlemskab), og så for de barbarer, der ikke er under imperiets kontrol, sørg for, at de aldrig samles for at danne en kollektiv modstand.

Disse barbarer er russerne, indianerne, kineserne og araberne.

Det følger heraf, at Amerikas primære interesse er at hjælpe med at sikre, at ingen enkelt magt kommer til at kontrollere dette geopolitiske rum, og at det globale samfund har uhindret finansiel og økonomisk adgang til det.

Når man ser den gennem historiens linse og magtfulde mænds ønsker gennem tiderne, giver Ukraine-konflikten fuldkommen mening.

NATOs indgreb i Rusland er indlysende, mens det ignoreres af vestlige propagandakanaler. Og ja, selvfølgelig, russerne, kineserne, et al. bruge propaganda.

Forskellen er, at Vesten mener, at det kun er “den anden side”, der bruger propaganda.

Tanken om, at Putin, efter 20 år med fortsat økonomisk vækst, øget stabilitet og nyder en høj popularitet, pludselig rullede ud af sengen og sagde: “meh, fukit. Jeg risikerer det hele og invaderer et andet land for lort og fnis,” er en af ​​de mest absurde og idiotiske fortællinger, som MSM nogensinde har produceret.

Og det tror bønderne faktisk på.

Alligevel burde vi ikke blive overrasket. Mange troede på “masseødelæggelsesvåben”, og selv efter at være blevet narret, formår de at bruge dobbelttænkning som “jamen, Saddam var en dårlig mand, så…” For familierne til over en million irakere passer dette sandsynligvis ikke godt. .

Under alle omstændigheder er vi her igen, og selvom vi bestemt ikke er apologeter for Rusland eller Putin (han er en bøller, sammen med resten af ​​dem), undlader vi at se situationen med i det mindste et vist niveau af et filter. historiens ansigt, for ikke at nævne nyere historie.

Fortsætter med det amerikanske/Rockefeller-syn, så vi måske bedre kan forstå sandsynligheder:

Amerika er nu den eneste globale supermagt, og Eurasien er klodens centrale arena. Derfor vil det, der sker med magtfordelingen på det eurasiske kontinent, være af afgørende betydning for Amerikas globale forrang og for Amerikas historiske arv.”

“Uden vedvarende og styret amerikansk involvering vil kræfterne i den globale uorden inden længe kunne dominere verdensscenen” Med advarselstegn i horisonten i hele Europa og Asien skal enhver succesfuld amerikansk politik fokusere på Eurasien som helhed og være styret af en Geostrategisk design.

Du vil nu forstå, hvorfor USA altid har støttet begge sider af krige i Mellemøsten og i Eurasien.

Det sætter en præmie på manøvre og manipulation for at foregribe fremkomsten af ​​en fjendtlig koalition, der i sidste ende kunne forsøge at udfordre USAs forrang…

Overvej nu dette uddrag:

Den mest umiddelbare opgave er at sikre, at ingen stat eller kombination af stater får kapacitet til at udvise USA fra Eurasien eller endda til at formindske dets afgørende voldgiftsrolle væsentligt.”

“Potentielt ville det farligste scenarie være en stor koalition af Kina, Rusland og måske Iran, en “anti-hegemonisk” koalition forenet ikke af ideologi, men af ​​komplementære klager. Det ville i omfang og omfang minde om den udfordring, som den kinesisk-sovjetiske blok engang stillede, selvom Kina denne gang sandsynligvis ville være lederen og Rusland følger.

At afværge denne beredskab, hvor fjern den end måtte være, vil kræve en udstilling af amerikanske geostrategiske færdigheder på den vestlige, østlige og sydlige omkreds af Eurasien samtidigt.

Denne krig er en krig mellem Vesten, ledet af USA, og “barbarerne”, som stadig er uden for den hegemoniske fold, som i øjeblikket står foran Rusland, mens de inkluderer Kina, Mellemøsten og Indien.

Jeg frygter, at lande vil blive tvunget til at vælge side i løbet af dette årti. Og før du siger, “Nej, nej Chris, Ukraine er simpelthen støttet af Europa og USA.”

Fransk journalist vender tilbage fra Ukraine og siger, at amerikanerne er direkte ansvarlige for krigen

Ok, der er meget mere, jeg kunne tale om, men jeg vil ikke miste dig, og jeg vil prøve at holde fast i, hvor vi er i dag, og hvad vi ser.

Spørg dig selv dette. Hvis du var en spids sko, der sad i et Rockefeller-sæde, hvordan ville du så gå om både at bevare dominans og øge den?

Baseret på deres tankegang, der hentydes til her, vil jeg sige, at du ville starte en krig, der involverer disse magter. Kina, Iran, Rusland og muligvis Indien.

Du ville sætte dem op mod hinanden, hvis det var muligt. Vi ved, at saudierne og Iran er mangeårige fjender, og vi ved, at både Rusland og Kina har skabt stærke relationer mellem begge lande.

Ingen af ​​dem ønsker en krig og vil sandsynligvis være diplomaterne her, mens Vesten vil søge at udnytte og give næring til konflikter. Lyder det skørt og i modsætning til de fortællinger, du hører på MSM?

Ja, men læs de uddrag igen, så se på dukkefuglene på idiotboksen og mændene med blanke tænder og fortæl mig, hvad der egentlig sker.

Nu ved jeg det ikke med sikkerhed, men den seneste stigning i angst her er underligt timet.

Indrømmet ikke første gang…

Men noget at se på, vil jeg sige.

lignende indlæg

Leave a Reply