Chilis sajtos mártogatós (csak 2 hozzávaló)

1
Chilis sajtos mártogatós (csak 2 hozzávaló)

Ebben csak 2 összetevő van Chilis sajtos mártogatós – az egyik kedvenc játéknapi ételünk! Ez az előétel a közönség kedvence.

CHILIS KRÉMES SAJTÓS DIPP

Ez a mártogatós a mi bivalyos csirke mártogatósunkhoz kötődik, ami a házunkban leggyakrabban készített mártogatós. Miért?

1) Csak 2 összetevőből áll: chiliből és sajtkrémből. Olyan egyszerű.
2) Nagyon finom. Úgy értem, az erőfeszítés és az íz aránya HATALMAS.

chilis sajtos mártogatós egy tálba

2005-ben 8 hónapos terhes voltam első fiammal, és egy törvényszéki szoftvercégnél dolgoztam. A cégnek valószínűleg 40 dolgozója volt, és közülünk csak 5 voltunk nő. Számítástechnika szakom óta megszoktam, hogy főleg férfiakkal dolgozom. A számítógépes programozók sajátos műfajt alkotnak. Kedvesek és kedvesek, és általában félénkek.

Mindenesetre hirtelen meglepetés babavárást dobtak a munkahelyemen. Rengeteg ajándékot adtak nekem és a gyönyörű kiságyamat, amely túlélt három gyereket, és még mindig csodálatosan néz ki.

kanál chilis sajtos mártogatós

Ó és az étel… három táblázat mindenből, amit egy terhes nő el tud képzelni (tegy olyan munkatársa van, akinek vendéglátó üzlete is volt). Emlékszem, hogy az első étel, amit felfaltak, ez a mártogatós volt, amit egy focilabdára formázott edényben fogyasztottak.

Azóta is kimerülünk, amikor későn kártyázunk a barátainkkal vagy meccset nézünk. A Super Bowl alatt biztosan nem akarja minden idejét a konyhában tölteni… szóval tessék!

chilis sajtos mártogatós egy tálba

Chilis krémsajtos mártogatós

A krémsajt csökkenti kedvenc chili fűszereit ebben a csodálatos chilis krémsajtos mártogatósban.

  • 1 (8 uncia) csomag lágyított krémsajt
  • 1 (15 oz doboz) kiváló minőségű chili bab nélkül
  • kukorica chips a tálaláshoz, (mint a Fritos gombóc)
chilis sajtos mártogatós

hasonló hozzászólások

Leave a Reply