Bordeaux QPR: 5 on-the-rise navne at se i 2021 og frem

0
Bordeaux QPR: 5 on-the-rise navne at se i 2021 og frem

Bordeaux-producenter i kategorien Quality-to-Price Ratio kan danne et stabilt grundlag for en EP-tildeling. Langt fra generiske Bordeaux-vine er QPR-producenter typisk klassificerede vækster, der, som kategorinavnet antyder, leverer fremragende kvalitetsvine til tilgængelige priser. Som sådan holder deres priser mindre nedad, hvis købere fastholder en selektiv tilgang.

Dette lave downside-element er især vigtigt i det nuværende miljø. Topnavnene inden for god vin, ledet af Iconic Burgundy, har haft en skyhøj vækst på det seneste. Men nu kan den urolige økonomiske baggrund se, at købere fokuserer mere på forholdet mellem kvalitet og pris, når de træffer købsbeslutninger.

Selektivitet er dog vigtigere i QPR-kategorien end med First Growths og Super Seconds. Hvis en vin ikke imponerer i et bestemt år, er det mere sandsynligt, at dens ydeevne forbliver flad, da QPR-navne ikke altid ser den konsekvente globale efterspørgsel, som de globale ikoner nyder godt af.

Men Bordeaux er en dynamisk vinregion med mange slotte i alle kategorier, der investerer i vingårdsforbedringer og dygtige vingårdsteams, hvilket er med til at fremme kvalitet og præcision selv under vanskelige årgange som 2021. En selektiv tilgang, der ser på vinkvalitet, mærkeprofil og pris kan identificere fantastiske QPR Bordeaux-vine, enten blandt EP-udgivelser eller tilbagestående årgange, der har vækstpotentiale.

QPR-producenter har overgået Bordeaux 500

Kilde: Prisdata fra Liv-ex pr. 30. april 2022. Analyse af Cult Wine Investment. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige afkast. QPR-indeks = årgange 2006 til 2015 af CWI’s QPR-producenter

Her profilerer vi en håndfuld fremragende QPR-producenter, end vi tror, ​​tilbyder gode vine med potentiale for ydeevne.

lignende indlæg

Leave a Reply