11 legjobb otthoni szervezési termék

10
11 legjobb otthoni szervezési termék

Az otthon az a hely, ahol a legjobban magunkénak érezzük magunkat – ahol lerúgjuk a cipőnket, megosztjuk étkezéseinket, és emlékeket gyűjtünk. Minden iránti szeretetünket hazavisszük, és az Instagramra visszük. Kövesd itt: Kezdőlap52 és tedd magad – hát tudod.

Ez a bejegyzés szerkesztőink és íróink által függetlenül választott (és kedvelt) termékeket tartalmaz. A Food52 társult jutalékot kap az általunk hivatkozott termékek minősített vásárlásaiért.


Időnként előkerül egy-egy szervezeti termék tulajdonképpen növeli az életminőségét. Úgy tűnik, túl gyakran előfordul, hogy a szervezettebb életünk megkönnyítése érdekében megvásárolt termékek valahogyan alulmaradnak, így csak néhány kiválasztott tör be a nem-élni-nélküli területre. Ezekért a dolgokért élek, majdnem annyira, mint az új évszakokért A Nagy Brit Baking Show. Talán ha befektetsz egy ilyen tárgyba, akkor olyan sokkolt és boldog leszel, mint minden szezon sztárversenyzője, amikor nyer. egy másik kihívás.


A képet készítette Calpak

1. Öt részes csomagolókocka készlet68 dollár

Csomagolási kockák: már nem csak poggyásznak. Kisebb csomagolókockákat használtam a fiókok leválasztására és az ágyam alá tolására (van fogantyújuk!), és remekül összerakják a dolgokat az autók csomagtartóiban – jumperkábeleket, tartalék pulóvereket és elsősegélynyújtó kellékeket.

Fotó: Rocky Luten

2. Vezeték nélküli töltőtálca, 175 dollár

Elveszett kulcsok? Halott telefon? Soha nem hallottam róluk. Ez a kis tálca tökéletes otthont ad a félrevezető kulcsoknak, az AirPod-oknak és a leveleknek, amelyeket folyamatosan elfelejtenek magukkal vinni az ajtón. Kényelmes az előszobában vagy a konyhapultban lakni, minden csak attól függ, hogy hol fog elhaladni mellette.

Fotó: Simplehuman

3. Kétrekeszes szemetes199,99 USD

Mint valaki, akinek az újrahasznosító doboza egy Trader Joe papírzacskója, azon kapom magam, hogy bárcsak minden nap megvásárolnám ennek a szemeteskukának a dupla változatát. Megvan a rozéarany, amely sima és hatékony, de bárcsak ezt a kétrekeszest választottam volna.

Fotó: Bobbi Lin

4. Mágneses hűtőszekrény állvány, 52 dollár

Szuper erős mágnesek tartják ezt az állványt a hűtőben; tökéletes módja annak, hogy maximalizálja a hűtőszekrény külsejét tárolási zónaként. Most a hűtő melletti dolgoknak, például a fokhagymának és az olívaolajnak van helye.

Fotó: Rocky Luten

5. Tárolókocsi, amely bárhol elfér, 79 USD

Ennek a pici, de hatalmas tárolókocsinak az előnyei világosan kirajzolódnak a nevében. Mindenféle cucchoz elfér, és otthona gyakran elfeledett helyein is elfér, mint például a hűtőszekrény és a pult, vagy a WC és a fal között.

Fotó: The Container Store

6. Egy hely az élelmiszertároló edények számára16,49 dollártól

Az. Legrosszabb. Dolgok. Nak nek. Bolt. Valaha. Bár nem ígérhetem, hogy a tárolóedényeit semmi sem fogja teljesen rendben tartani, ez a dróthálós rendszerező jó választás.

Fotó: Umbra

7. Mini tároló doboz44,95 dollár

Ennek a kis doboznak több rejtett rekesz van – olyan, mint egy döghalál a cuccai után –, de jó, szervezett módon!

Fotó: Yamazaki Home

8. Bővíthető asztali állvány, 79 dollár

Ez a különféle konyhai cikkek számára testreszabható polc tiszta rálátást biztosít mindenre, amit gyakran használ anélkül, hogy feláldozná a tervezést és a szervezést.

Fotó: Openspaces

9. Polcmagasságú megoldás36 dollár

Valami, ami megőrjít a bérlésben, az az, hogy képtelen vagyok megváltoztatni a polcok konfigurációját a konyhaszekrényemben. A polcmagasság eltérése a tárhely nem hatékony kihasználását eredményezheti, és ahol minden hüvelyk számít, a polcemelők elengedhetetlenek.

Fotó: Rocky Luten

10. Mosodai szekrény, 59 dollár

Ha kevés a mosókonyha, akkor olyan vagy, mint mi. Sőt, annyira kevés a mosókonyha, hogy nincs is. De ha megtenném, ezzel a mágneses tárolóállvánnyal minden centimétert ki szeretnék használni.

Fotó: iDesign

11. Újrahasznosított műanyagból készült lemezjátszó9,91 dollártól

hallottam A Home Edit Többször is poétikus viaszos ezekről a tiszta lemezjátszókról, mint amennyit meg tudnék számolni, és idén előtt és után is láttam, hogy valóban minden kamrában felbukkannak. A fűszerektől és az olívaolajtól a csípős szószok óriási gyűjteményéig ezek a babák mindegyiket elérhető közelségben tartják.Ezt a bejegyzést 2022 decemberében frissítettük új otthoni tárolóeszközökkel.


Megváltoztatta valaha egy szervezeti elem az életét? Mesélj róla nekünk kommentben!

hasonló hozzászólások

Leave a Reply